E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Novice > Vsebine

Novice FDSP

10TPH Feed Pellet Line, dobavitelj proizvodne linije krme
Dec 19, 2017

Linija za pelete krme / proizvodna linija za krmo je proizvodna linija za proizvodnjo krme, ki se uporablja za izdelavo različnih krmil perutnine in živine, kot so piščanec, raca, govedo, prašič, kunec itd. Lahko vam ponudimo prilagojene rešitve z naprednimi tehnologijami za predelavo krme in strokovna služba.


Prednosti linije peletov za krmo

1. Lahko se prilagodi v skladu z vašimi zahtevami za krmo za perutnino.

2. Enostavno delovanje

3. Manj časa in delovne sile za izdelavo več peletov za krmo

4. Zmanjšati odpadke in izboljšati proizvodnjo

feed line.jpg

Diagram poteka proizvodne linije pelete krme za perutnino

Postopek shranjevanja silosa - Postopek priprave in predobčiščenja procesno brušenje Postopek procesiranja in mešanja - Postopek peletiranja - Postopek hlajenja in presejanja - Postopek vreče - Pomožni sistem - Električni nadzorni sistem.


Predstavitev glavne opreme Pelletizer Ring Die Aquatic Feed

Kot povišana cena konvencionalne hrane za ribe so v ribogojstvu vedno bolj priljubljeni sodobni peleti iz pelete, ki jih proizvajajo pelete. To vrsto mlinske pelete na vodni osnovi pogosto sprejmejo kmetje, ki hranijo veliko količino vodnih živali. Z napredno tehnologijo peletiranja in kompaktnim oblikovanjem, lahko ta mlin za pelete krme zagotavlja učinkovito proizvodnjo peletov s super kakovostjo. Premer peletov je lahko od 2 mm do 10 mm, da ustreza zahtevam različnih vodnih vrst. Želite veliko prihraniti čas in stroške vodnega kmetijstva? Poskusite to posebej zasnovano mlinsko mleto vodno krmo ! Medtem ko s tem vodnim peletizatorjem zagotovite, da lahko ta mlin za pelete naredi le pelete, ki potujejo s potapljanjem, če želite plavajoče pelete za krmo za pijačo, morate izbrati puffing ekstruderje za ribe.