E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Novice > Vsebine

Novice FDSP

FDSP-ov stroj za pelet vam pomaga zagotoviti dobičkonosnost obdelave krme
Dec 25, 2017

Krmni mlini so temeljnega pomena za živinorejo. Visoka učinkovitost mletja sodobnih krmnih tovarn bistveno prispeva k zagotavljanju varne dobave hrane živalskega izvora za človeško populacijo. Proizvodnja kompoti s krmo je zapletena operacija, ki zahteva obdelavo

heterogeno mešanico več sestavin v enotne pelete. Krmilni mlini se zdaj soočajo z velikimi izzivi. Ti vključujejo zagotavljanje dobičkonosnosti in varnosti frezanja. Obstajajo velike razlike v cenah in pogosto pri dobavi krmnih surovin.


Dobra kakovost peleta je pomembna, saj prinaša več koristi, kot je zbijanje, ki zmanjšuje količino krme, varčuje prevoz in zmogljivost shranjevanja. Dobri peleti imajo homogeno obliko in so stabilni pri transportu in skladiščenju, kar zmanjša izgubo iz prahu ali glob. Dobre kakovosti pelete z malo prahu ali glob, so običajno dobro sprejeti s strani živali, ki preprečujejo selektivno krmo zaužiti živali.


FDSP vam lahko priskrbi visokokakovostno mlin za proizvodnjo peletov serije SZLH za peletiranje perutnine / živine / pelete za živali. Z visoko zmogljivostjo, visoko učinkovitostjo, nizkim šumom, enostavnim upravljanjem in priročnim vzdrževanjem. Različne zmogljivosti lahko prilagodimo z 1 tone na uro do 50 ton na uro ali celo več.

FDSP feed pellet machine.jpg

Značilnosti naprave FDSP za peletiranje krme  

a) Sprejmi aerodinamično tehnologijo, tako da se temperatura v komori za peletiranje zmanjša na približno 90 ° C, zato lahko stroj deluje neprekinjeno.

b) Uporaba sferoidnega grafitnega litega železa je telo stroja bolj trpežno.

c) Obdelovalni stroj za gašenje in rezkanje trdote, zobniki vzdržujejo visoko koncentracijo z gredjo, s čimer zagotavljajo dobro zmogljivost in veliko zmogljivost kot modeli, ki se poganjajo s pasom.

d) Pri sistemu mazanja lahko masti dodajate na glavno gred, ne da bi morali izklopiti stroj.

e) Kalupi za obročno pločevino oddajajo s tehnologijo toplotne obdelave, s čimer imajo trajno življenjsko dobo in proizvajajo kvalificirane pelete.

f) Opremljen z napredno kompenzacijsko serpentinsko-vzmetno sklopko, ki povezuje komoro za peletiranje z motorjem za povečanje varnosti in stabilnosti.

g) Stalna magnetna naprava lahko v procesu peletiranja odstrani nečistoče.

h) Večplastne naprave lahko prilagodite, da izboljšate kakovost peletov za krmo.