E-pošta: info@fdsp-cn.com
Telefon: +86-025-66621288-108
Dom > Novice > Vsebine

Industrijske novice

Dobava vam najboljši način za zeleno blago, kvalificirane vrste rib, dajte hrano v pelete poleg formulacije
Dec 22, 2017

Skoraj vse ribe dajejo peleti na tržišču nižje glede vodne stabilnosti, s tem pa se z večjo količino, če je potopljeno s h2o, postane večje. Zato bodo topni vitamini in minerali verjetno dobro iztisnjeni iz pelete. Večina teh rezultatov bo povzročila pomanjkanje hrane, skupaj z ekološkimi problemi v ribjih cisternah ali celo ribnikih. Kot rezultat, se je zdelo, da je bilo delo opravljeno, da bi zmanjšali stopnjo, povezano z draženjem, skupaj z mineralno uporabo, saj je čas obešanja dejansko maksimiziran. V zvezi s tem so bili pripravljeni več pripravkov za morsko hrano in časovno preizkušeni. Metoda je temeljila na pogostih sredstvih, na primer koruznih moštih, sojini moki in moko tapioke. Za pridobivanje prenosnega računalnika za vodo z vodo nekaj časa in zmanjšanje perkolacije, je bil rožni olje barvni stearin dodaten za glavno temo za to raziskavo. Dejanski rezultat prikazuje, da obstaja človeška povezava med morskimi sadeži, ki dajejo formulacijo, hkrati pa tudi hiše, ki so povezane z izdelanim strelom. Možno je, da se v času, ki je trajalo prekinitev, izmeri moč, in tudi varnost, povezana z bass hranijo, lahko dobite.


FDSP SZLH serija za pelete za ribe je idealen stroj za peletiranje visoko kakovostnih peletov za ribe / aqua / živali. Z visoko zmogljivostjo, visoko učinkovitostjo, nizkim šumom, enostavnim upravljanjem in priročnim vzdrževanjem.

fish feed pellet machine.jpg

Z najbolj zrelo tehnologijo imajo FDSP-ovi krmni peleti, ki jih proizvaja naš stroj, take lastnosti:

1. Dobra trdota in vzdržljivost

2. Preprosto prebaviti perutnino


Premer končnega peleta je lahko Φ1.0 Φ1.5, Φ2, Φ3, Φ4, Φ4.5, Φ5, Φ6, Φ8, Φ10,

Φ12mm, itd (v območju od 1,0-18mm). Dolžina je 3-7cm. Lahko se prilagodi glede na različne zahteve.

Peleti so lahko kot krma za mnoge vrste živali, kot so piščanec, rac, gos, krava, govedo, konj, ovca, prašič, zajec, ribe, kozice in tako naprej.